Trappen

Staat u er wel eens bij stil hoe vaak we in een mensenleven de trap op en af lopen? Als we ze allemaal zouden tellen, zouden we gemiddeld op enkele duizenden keren uitkomen. Daarom staat bij BdB Timmerwerken naast een prachtig ontwerp ook veiligheid voorop. Een trap plaatsen wij snel en vakkundig. Hiermee minimaliseren wij de overlast van onder andere stof. Tevens focussen wij dus op de veiligheid, zodat iedereen straks veilig uw trap op en af kan lopen. In de meeste gevallen kunnen wij in 1 dag uw huidige trap weghalen en uw nieuwe vaste trap plaatsen! Nog niet toe aan een geheel nieuwe trap? Is uw trap “slechts” aan vervanging toe? Of zijn er onderdelen van de trap die niet meer in orde zijn? Soms is een traprenovatie de oplossing voor uw problemen. Wij komen graag bij u langs om te kijken of de trap in aanmerking komt voor een traprenovatie.

Een belangrijk onderdeel van de trap is de leuning. Dit draagt namelijk bij aan de veiligheid van de trap. Leuningen zijn verkrijgbaar in diversen materialen. Wij kunnen de leuningen voor u zowel in hout als RVS uitvoeren. BdB Timmerwerken adviseert en begeleidt u bij het maken van de juiste keuze voor een bij u passende trap. Uw wens staat hierbij centraal.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u precies aan kunnen geven wat er mogelijk is, of vraag direct een offerte aan.