Tegelzetten

De perfecte betegelde wand en/of vloer, zonder lang in de rommel te zitten, wie wil dat niet? BdB Timmerwerken heeft de tegelklus snel en professioneel geklaard. Van badkamer tot keuken: hier vindt u antwoord op uw vragen over tegelzetters en tegels. Dus heeft uw plannen om het toilet, de badkamer of de keuken opnieuw te betegelen? Wij kunnen u daar bij helpen!

In overleg met jou worden de belangrijkste zaken vooraf besproken en als het enigszins kan wordt er op de te betegelen locatie gekeken hoe de situatie op dat moment is, daarna wordt het vastgelegd in een vrijblijvende offerte waarin al je wensen en eisen worden meegenomen. De prijs is afhankelijk van:

  • Het materiaal van de tegels: bijvoorbeeld keramische tegels of natuursteen tegels
  • Het legmotief
  • De grootte van de tegel

Een tegelzetter van BdB Timmerwerken heeft 3 grote voordelen. Allereerst: garantie. Gaat u zelf aan de slag en het gaat mis, dan is er de kans dat de totale kosten hoger oplopen dan dat u direct een tegelzetter had ingehuurd. Tegelzetters bieden vaak garantie op hun tegelwerk. Mocht er eventueel iets misgaan dan lossen wij het voor u op. Ten tweede: snelheid. In een oogopslag berekenen hoe de indeling van de tegels moet zijn, inclusief hinderlijke bochten en leidingen? Voor een tegelzetter is dit een eitje en daarom is de klus vaak al binnen 1 tot 2 dagen geklaard. Werkt u niet iedere dag met tegels, dan kan dit werk zeer tijdrovend zijn en zit u voor een langere tijd in de rotzooi. Dit terwijl u ook alweer had kunnen genieten van u nieuwe keuken. Tot slot: benodigdheden. Geen speurtocht om alle benodigde gereedschappen te kopen of lenen. Wij beschikken al over het juiste vakkundige gereedschap en kunnen daardoor snel bij u aan de slag gaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u precies aan kunnen geven wat er mogelijk is, of vraag direct een offerte aan.