Badkamer

U bent uw eigen badkamer zat? Dan is het tijd voor een renovatie van uw badkamer! BdB Timmerwerken is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. Wij helpen u bij al uw wensen en maken de badkamer op maat. Soms wilt u geen gehele, maar een gedeeltelijke renovatie. U wilt bijvoorbeeld graag het sanitair vervangen, een nieuwe douche of bad er in of misschien ook wel nieuwe badkamertegels? BdB Timmerwerken kan voor u de gehele badkamer slopen of alleen het sanitair vervangen. Het slopen van uw badkamer kan vaak in 1 dag worden gedaan, afhankelijk van de grootte en de vorm van de werkzaamheden. Wanneer de huidige badkamer geheel is verwijderd, kunnen de installateurs aan de slag om uw nieuwe badkamer te installeren. Van nieuwe douche tot elektrische vloerverwarming: bij een badkamer renovatie komt heel wat kijken. Waar denken wij onder andere allemaal aan bij een gehele renovatie?

  • Goede ventilatie van de ruimte
  • Goedwerkende leidingen
  • Wat is het beste plafond voor uw badkamer
  • De juiste verlichting
  • Kiezen voor sanitair met een langere levensduur
  • Een praktische indeling
  • En natuurlijk is er nog veel meer…

 

Bij het renoveren van een badkamer komen best wat kosten kijken. U kunt natuurlijk zelf uw budget bepalen voor het renoveren van uw badkamer. Kiest u ervoor om uw badkamer voordelig te renoveren of gaat u voor de complete renovatie? Bij een voordelige renovatie vervangt u bijvoorbeeld alleen het sanitair om uw badkamer er nieuwer uit te laten zien. Kiest u voor een complete renovatie van uw badkamer? Er komt niet alleen een hoop werk, maar ook wat meer kosten bij kijken. Om uw badkamer tot in het uiterste compleet te maken, helpen wij u bij uw renovatie en zal uw badkamer van A tot Z helemaal realiseren.

BdB Timmerwerken heeft jarenlange ervaring in het realiseren van sanitaire installaties. Wij hebben reeds vele badkamers verbouwd en zien het als een uitdaging ook uw badkamer en/of toilet naar uw wens te maken. Wij verzorgen de gehele renovatie van uw badkamer zoals tegelwerk, elektra veranderen/vervangen et cetera. Maar niet alleen luxe badkamers of toiletten, ook de meest eenvoudige badkamers, sanitaire opstellingen voor mindervaliden en het realiseren van grotere sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, schoolgebouwen en hotels behoren tot onze werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u precies aan kunnen geven wat er mogelijk is, of vraag direct een offerte aan.