Dakkapellen

Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst. Hierdoor krijgt u meer licht en ruimte in huis. U profiteert van een dakkapel door de:

  • Extra ruimte
  • Hogere verkoopwaarde van uw huis

Een dakkapel zorgt dus voor extra ruimte en licht in uw huis. Uw onpraktische zolder kan door een dakkapel vrijwel in één handomdraai tot een schitterende en ruime extra kamer verbouwd worden.Een donkere rommelzolder verandert binnen een dag in bijvoorbeeld een ruime slaapkamer of werkkamer. De dakkapel kan geheel naar eigen wens worden uitgevoerd. BdB Timmerwerken helpt u daarbij! Het belangrijkste voordeel van een dakkapel is dat u veel extra ruimte en licht in uw huis krijgt. Door een dakkapel te laten plaatsen kunt u dus groter wonen, zonder dat u hoeft te verhuizen.

Na de plaatsing van een dakkapel is uw huis ook meer waard. Door de dakkapel krijgt u namelijk een groter beloopbaar vloeroppervlak. Dit is het aantal m2 waar u kunt staan en lopen. Dit grotere vloeroppervlak zorgt voor een hogere taxatiewaarde van uw woning. U heeft dus niet alleen praktisch profijt van de extra ruimte, de verkoopwaarde van uw huis stijgt ook dankzij een dakkapel. Is een dakkapel iets voor u? BdB Timmerwerken helpt u verder!

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u precies aan kunnen geven wat er mogelijk is, of vraag direct een offerte aan.