Keuken

Wilt u uw keuken renoveren? Misschien nieuwe onderdelen, zoals een vaatwasser of cooker, plaatsen? Of wilt u gewoon een gehele nieuwe keuken? Dan bent u bij BdB Timmerwerken aan het juiste adres. Mensen onderschatten vaak hoeveel werk het is om aanpassingen te doen aan hun keuken.

Allereerst moet de oude keuken gesloopt worden. Mensen denken vaak dat ze dit makkelijk zelf kunnen doen, maar vergis je niet: het is zeker geen eendagsklus voor de hobby klusser. Het is belangrijk dat je het juiste materiaal in huis hebt zoals werkhandschoenen, schoenen met stalen neuzen en een veiligheidsbril. Professioneel gereedschap en een grote afvalcontainer zijn ook gewenst. Het slopen van de keuken vraagt om een doordachte aanpak. Zomaar de beuk erin gooien gaat niet omdat je rekening moet houden met de waterleiding, gasaansluiting en elektriciteitsdraden. Deze wil je graag ongedeerd laten en, niet geheel onbelangrijk: je eigen voeten ook.

Ook het plaatsen van een nieuwe keuken kan een hoop werk zijn. Voor het monteren van de nieuwe keuken, zitten nog twee andere grote klussen: het slopen van de oude keuken en het voorbereiden van de kookruimte. Dit werk is weggelegd voor een doorgewinterde klusser van BdB Timmerwerken. Wij weten wat er allemaal belangrijk is om goed te kunnen bepalen wat je kan doen bij het plaatsen van een nieuwe keuken. Daarnaast doen wij alles voor je: slopen, voorbereiden, plaatsen en natuurlijk de perfecte afwerking!

BdB timmerwerken heeft ruime ervaring met het realiseren van geheel nieuwe keukenblokken. Dus wilt u uw keuken laten renoveren neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben reeds vele keukens verbouwd en zien het als een uitdaging ook uw keuken naar wens te maken. Wij kunnen de gehele renovatie van uw keuken verzorgen met onder andere ook nieuw tegelwerk. Lees daarover hier meer.