Vloeren

Een nieuwe vloer leggen is een tijdrovende klus. Dus heeft u zelf niet veel tijd? Weinig of geen ervaring met het leggen van vloeren en wilt u dat het deskundig gedaan wordt? Geen zorgen! BdB Timmerwerken komt de vloer inmeten en leggen. Van de materialen tot bezorgen en leggen. U hoeft nergens meer naar om te kijken. Zo kunt u na aankoop snel genieten van de nieuwe vloer, zonder extra moeite. Bij BdB Timmerwerken zijn er 3 grote voordelen:

  • Snel en vakkundig geplaatst
  • We nemen alle benodigde materialen voor je mee
  • Voordelige tarieven

Een vloer bepaald de uitstraling van iedere kamer en ieder huis. Dus neemt u een nieuw interieur? Denk dan ook eens aan een nieuwe vloer. Het is zonde als uw vloer niet meer aansluit bij de rest van het huis of dat de vloer beschadigd is. Dus bent u toe aan een nieuwe vloer? En op zoek naar een vloerenlegger of parketteur? Of het nu om een laminaatvloer, parketvloer of vinyl gaat: BdB Timmerwerken doet het. Ook bij renovaties of onderhoud van de vloer.

Dus wilt u een nieuwe vloer laten leggen door BdB Timmerwerken? Dat kan! Wij hebben jarenlange ervaring. Heeft uw vloer krasjes of deukjes? Of wilt u gewoon een nieuwe kleur/uitstraling? Dan is schuren vaak een oplossing! Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u precies aan kunnen geven wat er mogelijk is, of vraag direct een offerte aan.