Schuttingen en vlonders

Op zoek naar een mooie schutting om de tuin meer rust of privacy te geven? Met een hoge schutting schermt u de tuin af voor nieuwsgierige voorbijgangers en lijkt de tuin ook een stuk ruimer. Met een schutting betrekt u de tuin meer bij het huis. Hierdoor ontstaat een gezellige buitenkamer waar ook kinderen en huisdieren veilig kunnen spelen. Bovendien zorgen schuttingen er ook voor dat u ongestoord kunt zonnen in je achtertuin. Schuttingen zijn dus een perfect manier om van het buitenleven te genieten.

Schuttingen zijn er in alle vormen en maten. Bovendien heeft iedereen een andere smaak. Sommige mensen vinden een schutting met verticale planken mooi. Andere mensen vinden het mooier om een tuinscherm te kopen met een V in het midden (V-scherm). Over het algemeen lijkt u tuin groter als u de planken verticaal laat monteren. Een horizontaal tuinscherm kunnen dienen als ladder voor ongewenste bezoekers, zoals dieven, want de horizontale tuinschermen zijn natuurlijk veel makkelijker te beklimmen dan de verticale. U heeft geen bouwvergunning nodig voor schuttingen van 2 meter hoog en deze zijn ideaal om privacy en design te waarborgen. BdB Timmerwerken helpt u bij het kiezen van de juiste schutting, voor iedere situatie.

Vlonders

Geen standaard terras met tegels? Een terras van hardhouten vlonders is een goed alternatief. Bovendien is een terras van vlonders minder zwaar en heeft een natuurlijke uitstraling die goed bij de tuin past. Wilt u een vlonders laten leggen? Bij BdB Timmerwerken bent u aan het juiste adres! Wanneer u het leggen van uw terras liever aan een professional over laat, kunnen wij voor u de vlonders leggen.

Wij hebben veel verschillende mogelijkheden om vlonders te laten leggen. U kunt kiezen voor composiet vlonder of verschillende soorten houten vlonders. Er is voor elke wens wel een geschikt product beschikbaar. De ene soort is duurzamer dan de ander, en daarmee verschillen ook de prijzen. Wij kunnen u goed informeren over de verschillende mogelijkheden en prijzen.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u precies aan kunnen geven wat er mogelijk is, of vraag direct een offerte aan.