Plafond

Ook voor het plaatsen of verlagen van een plafond kunt u terecht bij BdB Timmerwerken. Een strak plafond bepaalt het uiterlijk van de ruimte. Wij kunnen beschadigde plafonds perfect wegwerken achter een nieuw plafond van gipsplaten. Daarbij kunnen wij ook gemakkelijk inbouwspotjes plaatsen. Dus is uw plafond inmiddels verouderd en aan vervanging toe? Wij helpen u graag met het vervangen en opnieuw plaatsen van een plafond

Plafond verlagen

een plafond verlagen kan veel voordelen hebben. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf de hoogte. Boven het plafond ontstaat extra ruimte, waar je goed gebruik van kunt maken. Plaats er bijvoorbeeld een laag isolatie of werk er kabels in weg. Een vakman van BdB Timmerwerken kan je nog meer voordelen tonen en op een deskundige manier de plafonds verlagen. Het is uiteraard ook mogelijk om een vakman in te huren die geheel nieuwe plafonds kan plaatsen. Bij het plaatsen of verlagen van plafonds werken we met de beste materialen en zorgen we ervoor dat alles netjes wordt afgewerkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u precies aan kunnen geven wat er mogelijk is, of vraag direct een offerte aan.